Krøyers Træfældning, Haslev
Info
Mail: jonaskrj@gmail.com
Mobil: 2128 5283
Facebook: Krøyers Træfældning

Vi er selvfølgelig fuldt forsikret!!

Træfældning

Prisen for, at få fældet et træ kan variere meget. Derfor vil vi stort set altid besigtige en given opgave før kunden får en pris.
Et nemt træ kan hurtigt lægges ned og det koster selvfølgelig ikke så meget. I nogle tilfælde kræves det, at man bruger  kraftige wirespil og "indtrækker" træet. Det er naturligvis mere tidskrævende og kræver stor ekspertise.
 

Topkapning

Når vi kommer dertil, at et træ skal topkappes i mindre sektioner eller stykker og sænkes ned med rebbaner, tager det noget længere tid.  I mange tilfælde indlejer vi en lift til opgaven som er regnet med i tilbuddet. Mange steder er det dog ikke muligt, at bruge lift og i de tilfælde klatrer vi i træet ved brug specielt træklatringsudstyr. Alle uddannede arborister, der udfører disse typer opgaver sætter altid sikkerheden højest og det tager selvfølgelig tid. Man vil også altid være to uddannede klatrere til opgaven pga. sikkerheden. Som vi plejer, at sige - vi vil hele hjem til fyraften.

En kunde har lagt et kort klip op på youtube https://www.youtube.com/watch?v=33sfc-x_odo Flisning og bortskafning af grenaffald
Hvis en kunde ønsker det, kan vi lave flis af grenene til brug i havebedene. I de tilfælde vi skal bortskaffe grenaffald, vil vi i de fleste tilfælde flise grenene for nemmere håndtering. Ved bortkørsel betaler kunden en fast pris pr. læs der køres væk uanset størrelse.


Stormfald

Heldigvis er der langt i mellem de meget kraftige storme i Danmark. Men de sidste par år er vi blevet ramt et par gange, desværre med mange væltede træer til følge. Det kan ikke siges tydeligt nok! Stormfældede træer er livsfarlige!!
Det er enorme kræfter der findes i træer som er væltet under stormfald. Derfor er vi hos Krøyers Træfældning også specielt uddannede til oparbejdning af stormfældede træer. Lad for guds skyld være med, at opskære stormfald selv. Når det går galt - går det rigtigt galtTilbud og rådgivning

Som nævnt tidligere vil vi stort set altid besigtige en opgave før tilbud gives. Ved træfældning kan der være mange ukendte faktorer som vanskeliggøre fældningen. Der kan være svækkelser i træet fra gamle påkørsler, lynnedslag samt råd og sygdomme i træet.

Vi vil i alle tilfælde rådgive kunden i,  hvad der er bedst for træet. Hver gang man skærer en gren af et træ, skaber man et "åbent sår" som træet vil forsøge, at hele. For kraftige beskæringer vil i mange tilfælde skade træet så meget, at det indenfor få år vil gå til. 

Når Krøyers Træfældning giver et tilbud skal kunden være opmærksom på, at opgaven løses indenfor ALLE sikkerhedsforskrifter, både hvad angår CE-godkendt materiel, samt mandskab med alle relevante kursusbeviser indenfor træfældningens kunst. (Dog skal det pointeres, at vi ikke er certificerede indenfor de Europæiske standarder vedr. træpleje. ETW-certificat) Herunder et eksempel på kronereducering hos en kunde i Stenløse
 


Krøyers TræfældningOm Krøyers TræfældningInfoBrænde og flisNoget om beskæring